Eszközei

A modern kori Duguláselhárítás eszközei

 

A cégünk által végzett duguláselhárítás hatékonyságát korszerű gépparkunk támasztja alá.dugulaselharitas eszköze Munkatársaink fejlett technológiájú duguláselhárítás eszközei  alapozzák meg a minőségi munkavégzést. Így biztosítjuk Önt a dugulás 100%-os megszüntetéséről.A dugulásnak különféle típusai jöhetnek létre a háztartásokban, épületekben. Lehetnek lazább vagy makacsabb szerkezetűek, vagy akár teljesen elkövesedettek is. Minden dugulásra talál nálunk megoldást, ugyanis az általunk használt eszközök teljes mértékben megoldást jelentenek, legyen szó bármiféle eltömődésről.

 

A továbbiakban a dugulás elhárításához szükséges eszközökkel ismerkedhet meg.

A duguláselhárítás eszközei, amelyekkel munkatársaink dolgoznak

Egyenes, buzogány, visszavezető vagy tölcséres fúró: Ezek a fúrók olyan eszközök, melyeket a csőtisztító spirálra kell tenni. Dugulástól függően váltakozik, hogy melyik fúró a legcélravezetőbb.

Villás vágófej: Ezt a speciális eszközt a zsírlerakódások megszüntetésére használjuk. Amennyiben valamilyen textil okozta az eldugulást, ezzel a termékkel szedjük darabokra, ezzel távolítva el a dugulást. Az eliszaposodás gyengébb fajtájához is kiválóan alkalmazható.

Lapátfejű fúró: Egyedi, hajlított kellék a homok és iszap okozta dugulásokhoz.

Spirál fűrészfogú vágófej: Gyökérbenövések esetén alkalmazható.

Keresztlapos fogazott fúró: Erősebb textil-, esetleg megkövesedett iszapüledékekhez alkalmazható.

Gyűrű nélküli, sima láncos tisztítófejek: A cső faláról segíti körkörös működésével a fennálló dugulást eltüntetni.

Keményfém fúrófejek: Kemény, kérges dugulások elhárításához kitűnő  eszköz.

Recézett villás vágófej: Iszap és gyökerek okozta eltömődések megszüntetésére használható szerszám.

Kétutas gyökérvágó: Kétirányú elvágást biztosító tárgy. Gyökerekhez és szilárd anyagokhoz használható.

 

  • Mindezek mellett olyan különleges duguláselhárító berendezéseket alkalmazunk, melyek garantálják a tökéletesen tiszta, dugulástól mentes csövet. Ilyen berendezés például az univerzális szívó-nyomó tisztítókészülék, a nagynyomású csőtisztító, a kézi csatornamosó berendezés, a csőtisztító spirál és a csővizsgáló kamera.