Lefolyó duguláselhárítása házilag

Lefolyó duguláselhárítás házilag, tippek, praktikák

A lefolyó eldugulása több okból jöhet létre. A mindennapos, gyakori használat az, ami Lefolyó duguláselhárításleginkább előidézi az eltömődést, de okot adhat egy idegen tárgy beleesése vagy kivitelezési probléma is. A csővezetékek beépítésekor több szempontra kell figyelni, hogy a későbbiekben minimálisra csökkentsük a dugulás létrejövésének esélyét. Figyelembe kell venni a lefolyó duguláselhárítás házilag folyamat közben, hogy optimális legyen a csőátmérő, a beépítési mélység  és a lejtés, valamint kis mértékű legyen a könyök beépítés a vezetékben.

 Lefolyó duguláselhárítás házilag – mi van még?

Mindezeken kívül, ha pusztán több figyelmet szentelünk a lefolyónk épségéért, máris tettünk azért, hogy kevesebb valószínűséggel keletkezzen dugulás. Félévente-évente tisztítsuk át a szifont alaposan; használjunk a lefolyóhoz szűrőt; minél kevesebb vegyszert és kozmetikai szert használjunk; ételmaradékokat, hajszálakat szedjük össze, ne engedjük le; havonta egyszer forróvizes öblítéssel mossuk át, valamint olajat, zsírt és különböző savakat semmiképpen se öntsünk a lefolyóba.

A lefolyó házilag történő duguláselhárítására számos praktika létezik, azonban van, hogy ezek sem segítenek. A lefolyó tisztítószerek sem hozzák mindig a kívánt eredményt.  Ilyenkor a nagyobb kár elkerülése érdekében feltétlenül vegyünk igénybe hivatásos munkaerőt. Ebben az esetben a mechanikus úton történő átmosás jelent megoldást. Cégünk szakképzett munkatársai bármilyen dugulással felveszik a harcot. Több éves tapasztalattal a hátuk mögött és új technológiájú gépeiknek köszönhetően semmilyen dugulás sem jelenthet problémát.

NON-STOP, a hét bármely napján számíthat ránk. Olcsó, megfizethető árakkal dolgozunk, diákok, nagycsaládosok és nyugdíjasok további kedvezményt kapnak.