Azonnal

A “duguláselhárítás azonnal” azt jelenti, hogy rögtön indulunk Önhöz ne késlekedjen kérje hívásunk.

Nincs is annál bosszantóbb, amikor valami eldugul az otthonunkban és nem tudunk a problémával megbirkózni. Ráadásul lehet, hogy éppen este történik, vagy hétvégén és ilyenkor nem tudunk kihez fordulni. Hozzánk bátran fordulhat ilyen esetben, vagy akár ünnepnapon is! Duguláselhárítási szolgáltatásunk ugyanis NON-STOP üzemel!

 

Vállalatunk a hét minden napján vállal duguláselhárítást, hogy megkíméljük duguláselhárítás azonnalÖnt az eltömődés okozta gondoktól és a stressztől. Eldugult a WC, a mosdó vagy bármi más? Szolgáltatásaink mindenre kiterjednek, így nem okozhat problémát nekünk semmiféle dugulás. Legyen szó beltéri vagy kültéri dugulásról, mi rendelkezésére állunk. Megbízható, tapasztalt munkatársaink gyorsan segítségére lesznek és biztosítjuk Önt a szakszerű és hatékony megoldásról.

  • Duguláselhárítási gyors szolgálatunkkal biztos lehet benne, hogy a dugulása gyorsan, rövid időn belül a lehető leghamarabb el lesz hárítva.
  • Budapesten I-XXIII. kerületeiben a hét bármely napján, akár ünnepnapokon is dolgozunk. Nincs kiszállási díj, ünnepnapi felár, se óradíj.

 

Az alábbi területeken biztosítunk gyors és hatékony duguláselhárítást: WC; piszoár; szennyvízakna; mosogató; főlefolyó; kád; mosdó; zuhanytálca; padlóösszefolyó; főgerincvezeték, csatorna; tisztító akna; csepegtető.