Garanciával írásban!

Duguláselhárítás garanciával, írásban 30 napra

Cégünk számára fontos az ügyfeleink elégedettsége, így az általunk végzett duguláselhárítási munkára garanciát vállalunk. Biztos Önnel is előfordult már, hogy egy megjavított eszköz rövid időn belül megint elromlott. Mi nem szeretnénk csalódást okozni, ezért a duguláselhárítás garanciával végezendő munka esetünkben, amelyre 30 napig érvényes a garancia.

Duguláselhárítás garanciával, ami a biztosítékot nyújtja

  • Többféle házi praktika létezik a dugulások házilag történő megszüntetésére, azonban sok esetben olyan makacs eltömődéssel van dolgunk, hogy szakember segítségére van szükségünk. Munkatársaink képzett szakemberek, akik rengeteg tapasztalattal rendelkeznek a duguláselhárítás területén. Igényes, tiszta, megbízható munkát végeznek lehetőleg bontás nélkül.
  • Számunkra fontos, hogy minden épület épségét megőrizzük, és csak akkor végezzünk bontást, ha azt az adott körülmény megkívánja. Munkánk után mindig rendet hagyunk, így Önnek nem kell bajlódnia még esetleges utómunkákkal, legyen szó takarításról, vagy bármilyen más javító munkálatról.
  • Munkatársaink professzionális technológiájú gépekkel dolgoznak, amelyek biztosítják Önt a lehető leghatékonyabb munkáról. Bármiféle dugulást elhárítunk, speciális szerszámaink mindenben a segítségünkre vannak. Akár kültéren, akár beltéren jön létre a dugulás, számunkra nem okoz fejtörést a megszüntetése.
  • Nem jelenthet gondot a WC; a piszoár; a szennyvízakna; a mosogató; a főlefolyó; a kád;  mosdó; a zuhanytálca; a padlóösszefolyó;  főgerincvezeték, a csatorna; a tisztító akna vagy légkondicionált csepegtető eldugulása sem.

Kedvező árainkkal Budapesten az egyik legolcsóbb és legmegbízhatóbb cég vagyunk. Ne feledje Briák duguláselhárítás garanciával!