Praktikák, trükkök

Duguláselhárítás praktikák, visszahívjuk ingyenes tanácsadásért

Vízben ázik a lakása? Van Önnek egy dugulása?
Máris jövünk hívására!

Ha mosdójából nehezen folyik le a víz, akkor ne a WC-pumpával kezdje „átpréselni”a dugulást a lefolyón, hanem tisztítsa ki a lefolyó torkolatából a fennakadt, összegyűlt hajszálakat egy kiscsipesz, vagy egy horgas végű drótdarab (például: egyvisszahajtott végű gemkapocs) segítségével! Az ilyen dugulást megelőzheti, ha lefolyóinál rendszeresen használ műanyag, vagy fémszűrőt, amelyet kitisztítani is egyszerűbb.

Duguláselhárítás praktikák házilag – mit csináljunk?

Szifon szerelése:
Amennyiben ezután sem folyik le a víz, akkor mosdó alatti szifon lehet eldugulva. Óvatosan (hogy ne mozduljon ki a lefolyócső a falból) csavarjuk le a szifon alsó fedelét, de előbb tegyünk alá egy vödröt, mert egy kevés zagyos-víz van benne, ami kifolyik. A duguláselhárítás praktikák során a szétszerelt szifonból tisztítsuk ki a szappanos üledéket (például: egy csavarhúzó segítségével), nyúljunk fel szifon felső helyén maradt házába és kaparjuk ki a nagyobb lerakódásokat! A szifon alsó részének visszacsavarása előtt gondosan tisztítsuk meg a tömítő gumigyűrűt és a peremeket mindkét elemnél, hogy a későbbi szivárgást elkerüljük!Ha még most sem folyik le rendesen a víz, akkor a padlóösszefolyóban, illetve a falban lehet a dugulás.

Duguláselhárítás praktikák – A padlóösszefolyó:
A padlóösszefolyó fedelét fel kell emelni, s ki kell „kanalazni” az összegyűlt szennyvizet és a lerakódott, összetömörödött zagyot!Továbbra is fennálló dugulást érdemesebb szakemberre bízni, mert a falakban vezető csövek átjárhatóságát már speciális eszközökkel kell biztosítani, ügyelve arra,hogy e csövek (falon belüli) szétcsúszása, kilyukadása komoly károkkal (például falbontással) járhat.

Duguláselhárítás praktikák – a vegyszeres tisztítás

 

Mindemellett még egy lehetőséget házilagosan is megpróbálhat – a vegyszeres tisztítást!A lefolyócsőrendszer anyagától függően használjon tisztítófolyadékot (például PVC csövekhez sósavat), amelyet éjszakára hagyjon állni, hogy az „dolgozzon” reggelig.Vigyázzon e savakkal, mert erős maró hatásúak (rá van írva a flakonra is), és mérgező gázok keletkeznek a használatukkor, amelyet eki kell szellőztetni!Viszont meggondolandó, hogy az öreg házakban, az 50 -100 éves lefolyórendszert már az idő is „megette”, s ezekben katasztrofális lehet egy agresszív savazás, vagy pumpálás! Inkább hívjon szakembert!Megjegyezzük, hogy megelőzésként érdemes rendszeresen (mondjuk félévente, a használattól függően) ilyen vegyszeres tisztítással átöblíteni a lefolyót.

Ha a kádjából, zuhanytálcájából nem folyik le a víz, akkor itt is először a fennakadt szőrszálak eltávolításával próbálkozhat.Amennyiben ez nem segít, akkor a padlóösszefolyó karbantartása következhet (a fentiek szerint).

A WC-pumpás „erőszak” veszélyes lehet itt, mert a túlnyomástól elmozdulhatnak a lefolyó csatlakozói, s akkor csak a falbontás segít! Gondoljon arra, hogy a falban,vagy födémben szivárgó lefolyócsövek milyen járulékos kárt okozhatnak az alattuklévő lakásrészekben! Oldja meg egy szakember a problémát!

 


Mosogatójának dugulása egy külön kihívás. Itt az apró ételmaradékok lerakódása zárja el a lefolyót, ezért először a szifont kell kitisztítani (lásd előbb). Bár többnyire ez segít, mégis időnként komolyabb elzáródás is lehet.Ilyenkor a vegyszeres tisztítás lehet megoldás a falicsövek átjárhatósága érdekében.Használjon a kereskedelemben ajánlott tisztítógélt, amely az ételmaradékok, zsírokfeloldására is képes (de a falicsövek anyagára legyünk tekintettel!).

További makacs dugulás elhárítását bízza szakemberre!

Hívjon minket a +36 30 687-3000 telefonszámon és érdeklődjön !
Állandó ügyfélszolgálat!

WC-jének eldugulása valamilyen nagyobb és szilárdabb anyag, esetleg tárgy miatt következhet be. Előfordul, hogy a felmosóvízzel kiöntött rongy, vagy a nagyobb mennyiségű ételmaradék, esetleg a csészébe esett illatosító-fertőtlenítő, netán gyermekjáték zárja el a WC-t.Ilyenkor nem szabad „tovább erőltetni” a WC-pumpával a dugulást, mert az elakadt tárgyak kiszedhetetlenül mélyebbre kerülhetnek, amit csak bontással lehet megszüntetni! Ezért, ha saját maga „nem találja” az elzáródás okát, akkor hívjon szakembert!Egyébként WC-jében rendszeresen használja vízkő- és zsírlerakódás ellen (a kereskedelemben kapható) öblítőszereket!

 

http://https://gosznac-diplomy.com/diplom-s-reestromkupit-kupit gosznac-diplomy.com http://https://gosznac-diplomy.com/diplom-sredne-spetcialnoe-obrazovanie gosznac-diplomy.com www.gosznac-diplomy.com http://https://gosznac-diplomy.com/diplom-s-reestromkupit-kupit https://gosznac-diplomy.com/svidetelstvo-o-rozhdenii www.gosznac-diplomy.com gosznac-diplomy.com https://gosznac-diplomy.com/diplom-stroitelya
купить диплом в москве
http://http://diplom-belarus.com/ www.diplom-belarus.com http://http://diplom-belarus.com/среднее-образование/купить-аттестат-9-классов.html www.diplom-belarus.com http://diplom-belarus.com/ diplom-belarus.com http://diplom-belarus.com/другие-документы/свидетельство-о-браке.html www.diplom-belarus.com http://diplom-belarus.com/купить-диплом-по-специальности/диплом-врача.html http://diplom-belarus.com/среднее-образование/купить-диплом-пту.html http://http://diplom-belarus.com/ diplom-belarus.com www.diplom-belarus.com www.diplom-belarus.com http://http://diplom-belarus.com/среднее-образование/купить-аттестат-9-классов.html diplom-belarus.com http://diplom-belarus.com/ http://http://diplom-belarus.com/среднее-образование/купить-аттестат-11-классов.html
купить диплом фармацевта
originality-diplomas.com
купить аттестат за 11 класс
http://https://rudiplomista24.com/
купить диплом ссср
https://lands-diplom.com/
купить диплом бакалавра
http://https://gosznac-diplom24.com/ aurus-diplom.com
купить диплом колледжа
www.originality-diplomas.com
купить диплом специалиста
www.rudiplomista24.com
купить диплом в москве
http://https://diploma-asx.com/
купить диплом нового образца
http://https://gosznac-diplom.com/ http://https://aurus-diplom.com/
купить дипломы о высшем
http://https://originality-diplomans.com/
купить диплом колледжа
rudiplomista24.com
купить диплом вуза
http://https://lands-diplom.com/
купить диплом университета
www.gosznac-diplom.com http://https://diploman-doci.com/
купить аттестат за 9 класс
http://https://originality-diplomans.com/
купить диплом о среднем образовании
http://https://rudiplomis24.com/
купить диплом о среднем образовании
https://diploma-asx.com/
где купить диплом
www.gosznac-diplom.com http://https://aurus-diplom.com/
купить диплом техникума
http://diplomsagroups.com/diplomy-po-specialnosti/diplom-inzhenera-tehnologa.html https://gosznac-diploms.com/ www.originality-diploman24.com https://originality-diploma24.com/купить-диплом-санкт-петербург Купить аттестат школы www.rudiplomirovana.com Купить диплом юриста Купить диплом в Казани http://https://krasnoyarsk.arena-diplomi24.com/ https://rostov-na-donu.arena-diplomi24.com/ http://https://originality-diplomik.com/купить-диплом-москва originality-diplomiki.com premialnie-diplom24.com www.premialnie-diploms24.com premialnie-diplomx24.com http://https://premialnie-diplomix24.com/купить-диплом-с-занесением-в-реестр/ купить диплом фармацевта купить свидетельство о браке купить диплом врача купить диплом с занесением в реестр Купить диплом юриста Купить диплом техникума http://frees-diplom.com/sanktpeterburg Купить диплом массажиста Купить диплом с занесением в реестр Купить диплом повара Купить диплом фельдшера Купить диплом повара bicoin casinos usa russiany-diplomix.com russiany-diplomx.com russiany-diplomana.com russiany-diploman.com russiany-diplomany.com http://https://russiany-diplomas.com/kupit-diplom-omsk купить диплом о среднем образовании Купить диплом фармацевта Купить диплом Воронеж купить диплом с занесением в реестр Купить диплом Краснодар Купить диплом Воронеж http://rudiplomirovany.com/купить-диплом-краснодар http://http://rudiplomirovans.com/купить-диплом-новосибирск rudiplomirovana.com http://rudiplomisty.com/диплом-кандидата-наук rudiplomis.com http://rudiplomista.com/купить-диплом-казань https://diploman-doci.com/svidetelstvo-o-rozhdenii http://http://rudiplomista24.com/купить-диплом-москва rudiplomis24.com rudiplomirovan.com http://http://ru-diplomirovanie.com/купить-диплом-томск http://http://ru-diplomirovan.com/дипломы-по-профессии/диплом-врача-купить Купить диплом Екатеринбург Купить диплом в Краснодаре Купить диплом Москва Купить диплом с реестром Купить свидетельство о разводе Купить диплом инженера Купить диплом с реестром купить диплом медсестры Купить диплом для иностранцев Купить диплом Москва Купить диплом Томск Купить аттестат 11 классов Купить диплом Москва www.diploman-doci.com lands-diplomy.com купить диплом в спб купить диплом техникума http://https://gosznac-diplom.com/kupit-diplom-v-cheliabinske gosznac-diplom24.com www.gosznac-diploms.com Купить диплом Купить диплом Челябинск Купить диплом с реестром