Falbontás nélkül

Duguláselhárítás falbontás nélkül

 

A dugulás elhárítására a legtöbb esetben falbontás nélkül kerül sor. A tiszta, gondos munkavégzés fontos számunkra.  Munkánkkal nem okozunk felfordulást, ezáltal kellemetlenséget sem. A duguláselhárítás falbontás nélkül megszüntethető, és abból áll, hogy a dugulásnak a vezetékeket körülvevő falazat épségére ügyelve, megbontás nélkül zajlik a csővezeték tisztítása. Ezzel nem terhelünk Önre egyéb kiadásokat. A falbontás nélküli duguláselhárítás tehát anyagi szempontból is kedvező.

dugulaselharitas

A duguláselhárítást hozzáértő szakembereink végzik el, így biztos lehet benne, hogy igényes, megbízható munkát végeznek. Mivel nem történik falbontás, biztosan nem keletkezik törmelék vagy egyéb építési hulladék.  Így miután munkatársaink elvégezték munkájukat, Önnek nem kell még pluszmunkát végeznie, megkíméljük Önt a takarítástól vagy egyéb javító munkálatoktól. Kollégáink ügyelnek arra, hogy a lehető legkevesebb gondot okozzák a munkafolyamatok közben.

 Duguláselhárítás falbontás nélkül? Hogy is csináljuk?

A lefolyó három részből áll, a lefolyónyílásból, az első csőkanyarulatból és a cső többi részéből. Ezek közül bárhol létrejöhet a dugulás. A lefolyónyílásból a legkönnyebben elhárítható, itt többnyire a véletlenül bekerülő tárgyak és hajszálak okozzák a nehézséget. Az első kanyar az a pont, ahol a lefolyóba beleeső nehezebb tárgyak megakadnak. Azonban innen biztosan ki lehet szedni ezeket a tárgyakat a fal bontása nélkül.

duguláselhárító gép 1

Azonban akadnak olyan munkafolyamatok is, ahol elkerülhetetlen a duguláselhárítás falbontás nélkül.  A csővezeték rossz kialakítása is okozhat dugulást. Ha a dőlésszög nem megfelelően van kialakítva, nem optimálisan lejt a vezeték, akkor mindenképpen falat kell bontani. Ilyenkor a lefolyó víz ereje kevés ahhoz, hogy alkalmas legyen az alapos tisztításra. Ebben az esetben a szennyeződések a cső belső falára tapadnak.  Ha a kelleténél jobban lejt a vezeték, akkor pedoga miatt marad csövön a kosz és más felgyülemlett szennyeződés.

Ez a hiba nem olyan gyakori, hiszen már beszereléskor oda lehet figyelni erre, megelőzve ezzel a falbontást.

A legtöbb esetben tehát bontás nélkül történik a dugulás elhárítása. A gyakori dugulások leginkább a WC-ben, kádban, mosdóban, mosogatóban keletkeznek, tehát olyan helyeken, amelyeket minden nap használunk.

Munkáinkra minden esetben egy hónapos garanciát vállalunk, kérem hívjon bizalommal!