XIX. kerületi duguláselhárítás

Duguláselhárítás XIX. kerület, Kispest, Wekerletelep

Szakembereink már több mint két évtizede jelen vannak a kerületben a duguláselhárítás XIX. kerület szolgáltatásunk keretében, már több száz sikeres munkán vagyunk túl, és sok-sok elégedett ügyfél kellemetlen problémáját oldottuk már meg. Mivel már komoly helyismerettel rendelkezünk, így a falbontás nem jöhet szóba, ezen túl annak, hogy tudjuk milyen szerkezetű házak vannak, milyen épületszerkezetek, merre és hogyan halad a vízvezetékek nyomvonala. Ennek köszönhetően mi így időt tudunk megtakarítani, mely Önnek költségmegtakarítást jelent.

Budapest XIX. kerület

Budapest XIX. kerület

Duguláselhárítás XIX. kerületben házi módszerekkel

 

Azonban az is világos, hogy első körben mindenki otthon, és önmaga szeretné megoldani a problémát, ez természetes dolog, amiben mi is segítünk Önnek. A duguláselhárítás XIX. kerület szolgáltatásunk szerves része az ingyenes visszahívás, amit azért találtunk ki, mert több esetben előfordult már, hogy a házi elhárítás során a probléma még inkább nagyobb lett. Ezért, ha Ön dugulást észlel, és saját maga szeretné megoldani a problémát, kérjük hívjon fel minket, hogy ne okozzon nagyobb problémát.

Ingyenes visszahívásunk keretében, mi Önnel közösen telefonon felderítjük a problémát, majd tanácsokat, módszereket és eszközöket javaslunk arra, hogyan tudja megszüntetni a problémát, ebben segítünk Önnek.

BL Online duguláselhárítás XIX. kerület szolgáltatás leírás

 

Az ingyenes telefonhívás és tanácsadásunk során, ha nem sikerül megoldani a problémát, akkor nálunk már telefonon előre egyeztetni tudja az árakat, így nincsenek rejtett költségek, ezen túl amennyiben megrendeli szolgáltatásunka  kiszállási díjért, sem hétköznap, sem hétvégén, de még ünnepnap sem kell fizetnie.

Szakembereink a probléma elhárításának sürgősségétől függően, már 1 órán belül a helyszínre érnek. Ezt követően megkezdik a duguláselhárítást, amelynek során a legmodernebb gépparkkal dolgoznak, elsődleges szempont munkavégzésük során a higiénia és a falbontás nélküli munkavégzés. Tapasztalatuk és szakmai tudásuk garanciát jelent számunkra is, és Önöknek is, mert 1 hónapos garanciát vállalunk munkáinkra.