VI. kerületi duguláselhárítás

Duguláselhárítás VI. kerület szolgáltatásunk

Duguláselhárítás VI. kerület szolgáltatásunk már több, mint két évtizede él! Szakembereink a legkörültekintőbb munkavégzése páratlan, szakmai tapasztalatunk és sokéves szakmai tudásuk most garanciális szolgáltatásként üzemel, hiszen munkáinkra már 30 napos garanciát adunk. Gyors szolgálatunknak és helyismeretünknek köszönhetően, akár 1 órán belül Önnél  vagyunk, munkáinkat a tisztaság, higiénia, profizmus, gyorsaság és költséghatékonyság jellemzi.

Duguláselhárítás VI. kerület területén házilag, otthon

Az ingyenes visszahívással a tanácsadás során, sok hasznos, és hatékony tippel szolgálhatunk Önnek, amennyiben ehhez kéri ingyenes visszahívásunk. Ha kéri a visszahívást, akkor a beszélgetésünk során mi minden hasznos tanácsot és tippet megadunk Önnek, ami ahhoz szükséges, hogy a dugulást Ön is megtudja oldani. A duguláselhárítás VI. kerület szolgáltatásunk legfőbb előnye, hogy több évtizede dolgozunk a belvárosban, és így a házak csöveinek szerkezetével tisztában vagyunk, ismerjük a terepet, így egy kicsit mi is otthon vagyunk.

Briák Duguláselhárítás VI. kerület szolgáltatásai tartalmazzák:

- az ingyenes visszahívást

- az ingyenes hibafelderítést és tanácsadást

- előre telefonon egyeztetett árakat

- ingyenes kiszállást, hétvégén és ünnepnapokon is

- 1 órán belüli kiszállást

- gyors tiszta, profi és költséghatékony munkavégzést

- 30 nap garanciát

 

Duguláselhárítás VI. szolgáltatásunk során kérje ingyenes visszahívásunk és tanácsaink, ha kimegyünk, a kiszállás ingyenes, és 1 órán belül ott vagyunk!