Újpest

Duguláselhárítás Újpest szolgáltatásunk

Duguláselhárítás Újpest szolgáltatásunkat cégünk csaknem 30 éve folytatja, szakembereink olyan helyismerettel rendelkeznek, mintha csak helyiek volnának, így egy-egy dugulás során már a házszám alapján be tudjuk azonosítani a vízvezeték rendszert, így tudjuk, hogyan és merre haladnak a csövek a falakban, tehát nekünk alapvetően ehhez nem kell falbontást végeznünk, így erre soha nem kerül sor.

 

Duguláselhárítás Újpesten otthoni, házi módszerekkel

 

Ha probléma jelentkezett, akkor se csüggedjen, ránk számíthat. Hogy miért mondjuk ezt, és miben számíthat ránk?

A duguláselhárítás Újpest szolgáltatásunk keretében ingyenes szolgáltatásokat nyújtunk Önöknek. Első lépésként hívjon fel minket a +36/30/687-3000 telefonszámon és mi visszahívjuk Önt. Ekkor közösen felderítjük a problémát, majd tanácsokat adunk Önnek, hogy milyen módszert, eljárásokat és eszközöket használjon, és hogy tegye ezt. Fontos, hogy szakértő tanácsok mentén próbálja meg otthon elhárítani a problémát. Így biztosan nem lesz nagyobb a gond, mint mielőtt elkezdi az otthoni elhárítást.

BL Online duguláselhárítás Újpest szolgáltatás leírása

Cégünk szolgáltatáskínálatának egy részét már ismeri is, az ingyenes visszahívás és a telefonos tanácsadás, nem mindig járható út, ekkor Önnek szakemberre van szüksége. A duguláselhárítás Újpest szolgáltatásunk részét képezi:

- az ingyenes visszahívás

- a telefonos tanácsadás

- 1 órán belüli kiérkezés

- előre fixált árak

- pontos, precíz, költségtakarékos munkavégzés

- a falbontás nélküli duguláselhárítás

- professzionális géppark használata

- tiszta, és higiénikus munkavégzés

- 1 hónapos garanciavállalás

Kérjük hívjon fel minket, és mi visszahívjuk tanácsainkért: +36/30/687-3000