Wc duguláselhárítása

WC duguláselhárítás éjjel nappal

Cégünk NON-STOP szolgáltatásai között a WC duguláselhárítás  is helyet kap. Nem túlzás, ha azt állítjuk a WC helyszíne a legkellemetlenebb terület, ahol a dugulás létrejöhet. A WC csésze dugulásának több oka lehet. Külső ok nélkül csak akkor tömítődik el, ha már régi és jelentős vízkő halmozódott fel, ezért a garat belső peremén lerakódott vízkő nagy mértékben csökkenti az átmérő szélességét. Mivel a WC nem igazán nagy vízhozamú, ezért a szelepek és víztakarékos tartályok többnyire csak kis mértékben öblítenek. Ezek éppen csak leviszik a szennyvizet, azonban nem mossák el.

Nálunk a wc duguláselhárítás megfizethető

  • A WC dugulásának oka majdnem minden esetben egy beleesett idegen tárgy. Lehet ez illatosító, tisztítószer, WC papír vagy például kozmetikai tárgyak. Ha házilag nem találunk megoldást a dugulásra, mindenképpen szükségszerű szakember segítségét igénybe venni.

Cégünk munkatársai képzett szakemberek, akik nagy múlttal rendelkeznek a WC duguláselhárítás területén, így a keletkezett eltömődések megszüntetésében is. Korszerű, professzionális technológiájú gépeink segítségével garantáltan megbízható munkát végzünk. Falbontás nélkül, a lehető legkörülményesebben végezzük el a duguláselhárítási munkafolyamatot. Mivel szolgáltatásaink között a vízvezetékszerelés is jelen van, biztos lehet benne, hogy megfelelő, szakszerű munkát végzünk a WC duguláselhárítása folyamán.

WC Duguláselhárítás Garanciával

Gyors segítséget biztosítunk rövid időn belül, megfizethető, pénztárcakímélő árakkal dolgozunk. A hét bármely napján, akár ünnepnapokon is, felár nélkül dolgozunk. Ha eldugult a WC-je, és úgy érzi tehetetlen, forduljon hozzánk bizalommal!